Toppi Oy on suulakepuristintekniikan pioneeri Suomessa. Rakensimme Toppille uuden visuaalisen ilmeen sekä sivuston vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Markkinointi- ja hakukoneoptimointi on toteutettu jatkuvalla ylläpidolla ja seurannalla.

EAV.fi sivustoon rakennettiin helposti ylläpidettävä ja päivitettävissä oleva verkkosivusto. Myytävissä oleville autoille toteutettiin myös räätälöity hakutoiminto, jonka avulla kuluttajat voivat etsiä itselleen sopivaa kulkupeliä.

Kiipeilyareenalla on Pohjoismaiden suurin ja korkein seinäkiipeilyhalli sekä upeat puitteet. Sivusto on tehty helposti ylläpidettäväksi jatkuvan päivitystarpeen johdosta. Vastaamme myös Kiipeilyareenan markkinointitoimenpiteistä.

Energylab teuttaa teollisen mittakaavan aurinkoenergiaprojekteja suunnittelusta tuotantoon. Sivusto palvelee englannin- ja suomenkielisiä asiakkaita sekä tarjoaa helpon ylläpidon sivuston päivitykseen ja uusien toteutuneiden projektien esittelyyn.

Proaccounting tarjoaa laadukkaita taloushallinnon palveluita kaiken kokoisille yrityksille Suomessa ja ulkomailla. Rakensimme Proaccountingin kanssa yhteistyössä sivuston ja yritysilmeen, jolla yritys viestii ammattitaitoaan nykysille ja uusille asiakkailleen.

House Of Elliott tarjoaa korkealuokkaisia helmikoruja, suomalaista designia ja uniikkia ja yksilöllistä palvelua eteläisessä Helsingissä. Sivuston uusi visuaalinen ilme, varaus- ja maksujärjestelmä sekä tekninen toteutus tehtiin kertatyönä yhteistyössä GetWebin kanssa.

Digisähkö tarjoaa kaikenkattavat ratkaisut yrityksen toimitilojen tarpeisiin: sähköistyksen, automatisoinnin, esitystekniikan ja AV-järjestelmien parhaat ratkaisut. Suunnittelemamme ilme ja markkinoinnin sekä mainonnan toimenpiteet perustuvat selkeydelle ja helppoudelle.

Rosa Avila on koulutettu liikuntaneuvoja ja kokenut henkilökohtainen valmentaja. Rosa tarjoaa valmennus-, ravintovalmennus ja painonhallinnan palveluita ammattitaidolla. Rakensimme Rosalle  hyvinvointisivuston helposti hallittavalla hallintajärjestelmällä.

Adora on sisustus- ja kodintekstiileihin sekä mattoihin erikoistunut maahantuonti- ja agentuuriliike, jolla on myös omia tuotemerkkejä. Adoran webshopin kauppajärjestelmään integroitu digitaalinen mainonta ja tulosten seuranta rakennettiin yhteistyössä palvelemaan yrityksen kasvutavoitteita.

Fortaxpay on Getwebin ja kansainvälisen kehittäjäryhmän yhteistyössä kehittämä ratkaisu, jonka tarkoituksena on helpottaa tulevaisuudessa kaikkia EU-alueen kuluttajia EU:n ulkopuolisten ostosten arvonlisäverojen maksuprosessissa.

Talli.com sivustolle asennettiin räätälöity hallintajärjestelmä, joka tekee sivuston päivittämisestä helppoa ilman ohjelmointiosaamista. Sivustolle asennettiin myös erikseen ohjelmoitu palikka vuokra- ja myyntikohteiden ajantasaiseen ylläpitoon.

Duck`s Tattoon palveluksessa on pisimpään Suomessa vaikuttaneita tatuointialan ammattilaisia. Sivustolle luotiin uusi ilme ja upeat kuvagalleriat työntekijöiden työnäytteistä vuosien saatossa. Hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta on toteutettu tukemaan asiakashankintaa.

Nylunds Boathouse on alunperin Raaseporiin ja nyt myös Ruotsiin rantautunut uusien ja vanhojen veneiden myynti- ja välitysliike. Yritys tarjoaa myös huolto- ja säilytyspalveluita kaikentyyppisille veneille. Digitaalisella markkinoinnilla on ollut keskeinen rooli näkyvyyden ja asiakaskontaktien nopeassa kasvussa.

Nico Backström on menestynyt suomalainen lifestyle- ja mainosvalokuvaaja ja tehnyt pitkän uran tunnettujen suomalaisten brändien ja tuotemerkkien kuvien taustalla. Nicon on tehnyt pitkään yhteistyötä Getwebin kanssa teknisen toteutuksen ylläpidossa ja toteuttamisessa.

BlueSwan Boulders avattiinUSA:n Orlandoon vuonna 2020 ja on lajissaan kaupungin ensimmäinen puhtaasti boulderointikiipeilyyn tarkoitettu halli. Rakensimme ja räätälöimme sivustolle ulkoisen ilmeen sekä itse sivuston helposti henkilökunnalle ylläpidettäväksi.

Iron City Boulders kiipeilyhalli avattiin Pittsburghiin tammikuussa 2021. Halli on kaupungin ensimmäinen pelkästään bouderointiin keskittynyt kiipeilyhalli, jossa on yli 11 000 neliömetriä kiipeilypinta-alaa. Rakensimme sivuston ja helpon ylläpidon yhteistyössä hallia pyörittävän omistajakunnan kanssa.

Gemcert kehittää ainutlaatuista tekoälyä hyödyntävää kuvausjärjestelmää, jonka tarkoituksena on mahdollistaa kansainvälisesti hyväksytty timanttien sertifiointi kehitetyn tekniikan avulla. Getweb on ollut mukana kehitystyössä ja rakentanut Gemcertin verkkosivuston.

Villanello finance sivustosta rakennettiin selkeällä ja pelkistetyllä sivurakenteella näyteikkuna sijoituspalveluyrityksen tarpeisiin. Villanello investment Groupin kasvaessa yritysryppään yleisilme haluttiin tehdä yhtäläiseksi eri palvelukokonaisuuksien välillä.

Cerro on suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö joka ostaa, myy ja vuokraa tarjolla olevat kohteet itse. Yrityksen tarkoituksena on luoda edellytykset pitkään ja vakaaseen asiakassuhteeseen vuokra- ja asuntomarkkinoilla ja toimia vastuullisena vuokranantajana.