Toppi Oy on suulakepuristintekniikan pioneeri Suomessa. Rakensimme Toppille uuden visuaalisen ilmeen sekä sivuston vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Markkinointi- ja hakukoneoptimointi on toteutettu jatkuvalla ylläpidolla ja seurannalla.

EAV.fi sivustoon rakennettiin helposti ylläpidettävä ja päivitettävissä oleva verkkosivusto. Myytävissä oleville autoille toteutettiin myös räätälöity hakutoiminto, jonka avulla kuluttajat voivat etsiä itselleen sopivaa kulkupeliä.

EHEL Eläinlääkäriasema on ketjuihin kuulumaton suomalainen perheyritys Riihimäellä. Toteutimme uuden sivuston rakentamisen varausjärjestelmineen sekä toteutamme ja ylläpidämme EHELin digitaalisia markkinointitoimenpiteitä.

Kiipeilyareena on Pohjoismaiden suurin ja korkein seinäkiipeilyhalli Ruoholahdessa. Sivusto on tehty helposti ylläpidettäväksi jatkuvan päivitystarpeen johdosta. Vastaamme myös Kiipeilyareenan markkinointitoimenpiteistä.

Duck`s Tattoon palveluksessa on pisimpään Suomessa vaikuttaneita tatuointialan ammattilaisia. Sivustolle luotiin uusi ilme ja upeat kuvagalleriat työntekijöiden työnäytteistä vuosien saatossa. Hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta on toteutettu tukemaan asiakashankintaa.

Suomen Urheilufysio tarjoaa Leppävaaran Panorama Towerissa monipuolisia hieronta- ja kuntoutuspalveluita. Kattava ajanvarausjärjestelmä säästää asiakkailta ja henkilökunnalta aikaa ja vaivaa varauksia tehtäessä. Hakukonemainonnalla ja hakukoneoptimoinnilla taataan hyvä näkyvyys netissä

Lihastasapainokartoitus on moderni menetelmä harjoittelun suunnittelutyössä, jonka avulla valmentajat ja urheilijat voivat hyödyntää saatavaa dataa mobiiliapplikaatiomme avulla. Sivusto sekä valmennustyökaluksi kehitetty mobiiliapplikaatio toteutettiin erikseen räätälöityinä projekteina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Citykatsastus on kotimainen katsastusasema ja tarjoaa neljä katsastusasemaa Etelä-Suomen alueella. Jatkuva hakukonemainonta ja hakukoneoptimointi ovat taanneet katsastusketjulle hyvän näkyvyyden ja kasvun kovan kilpailun keskellä.

Bulevardin Viestintä on yksilöllisiä palveluratkaisuja tarjoava PR- ja viestintätoimisto, joka toimii Suomen lisäksi myös Tallinnassa. Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä Bulevardin Viestinnän kanssa ja toteutimme yhteistyössä heille myös uuden sivuston ja visuaalisen ilmeen kirkastamaan yritysilmettä.

Proaccounting tarjoaa laadukkaita taloushallinnon palveluita kaiken kokoisille yrityksille Suomessa ja ulkomailla. Rakensimme Proaccountingin kanssa yhteistyössä sivuston ja yritysilmeen, jolla yritys viestii ammattitaitoaan nykysille ja uusille asiakkailleen.

House Of Elliott tarjoaa korkealuokkaisia helmikoruja, suomalaista designia ja uniikkia ja yksilöllistä palvelua eteläisessä Helsingissä. Sivuston uusi visuaalinen ilme, varaus- ja maksujärjestelmä sekä tekninen toteutus tehtiin kertatyönä yhteistyössä GetWebin kanssa.

Digisähkö tarjoaa kaikenkattavat ratkaisut yrityksen toimitilojen tarpeisiin: sähköistyksen, automatisoinnin, esitystekniikan ja AV-järjestelmien parhaat ratkaisut. Suunnittelemamme ilme ja markkinoinnin sekä mainonnan toimenpiteet perustuvat selkeydelle ja helppoudelle.

Adora on sisustus- ja kodintekstiileihin sekä mattoihin erikoistunut maahantuonti- ja agentuuriliike, jolla on myös omia tuotemerkkejä. Adoran webshopin kauppajärjestelmään integroitu digitaalinen mainonta ja tulosten seuranta rakennettiin yhteistyössä palvelemaan yrityksen kasvutavoitteita.

Fortaxpay on Getwebin ja kansainvälisen kehittäjäryhmän yhteistyössä kehittämä ratkaisu, jonka tarkoituksena on helpottaa tulevaisuudessa kaikkia EU-alueen kuluttajia EU:n ulkopuolisten ostosten arvonlisäverojen maksuprosessissa.

Sportsbetstips.com tarjoaa laajalla rintamalla vedonlyöntivihjeitä ja dataa urheilutapahtumiin ympäri maailmaa. Sivusto suunniteltiin palvelemaan rekisteröityneiden käyttäjien tarpeita ja mahdollistaa vihjeiden jättämisen ja seurannan avaamisen kaikille kävijöille.

Talli.com sivustolle asennettiin räätälöity hallintajärjestelmä, joka tekee sivuston päivittämisestä helppoa ilman ohjelmointiosaamista. Sivustolle asennettiin myös erikseen ohjelmoitu palikka vuokra- ja myyntikohteiden ajantasaiseen ylläpitoon.

Liisakivi.com on lifestyle- ja hyvinvointi blogi, joka rakennettiin Word Press hallintajärjestelmän alle tarjoamaan bloggaajalle itselleen helpon kanavan sivuston ylläpitoon ja hallintaan. Oma domain ja sivullakävijöiden aktiivinen seuranta antavat Liisalle täyden hallinnan blogin sisältöön ja mainostajille tarkkaa tietoa kävijöistä.

Nylunds Boathouse on alunperin Raaseporiin ja nyt myös Ruotsiin rantautunut uusien ja vanhojen veneiden myynti- ja välitysliike. Yritys tarjoaa myös huolto- ja säilytyspalveluita kaikentyyppisille veneille. Digitaalisella markkinoinnilla on ollut keskeinen rooli näkyvyyden ja asiakaskontaktien nopeassa kasvussa.

BlueSwan Boulders avattiinUSA:n Orlandoon vuonna 2020 ja on lajissaan kaupungin ensimmäinen puhtaasti boulderointikiipeilyyn tarkoitettu halli. Rakensimme ja räätälöimme sivustolle ulkoisen ilmeen sekä itse sivuston helposti henkilökunnalle ylläpidettäväksi.

Iron City Boulders kiipeilyhalli avattiin Pittsburghiin tammikuussa 2021. Halli on kaupungin ensimmäinen pelkästään bouderointiin keskittynyt kiipeilyhalli, jossa on yli 11 000 neliömetriä kiipeilypinta-alaa. Rakensimme sivuston ja helpon ylläpidon yhteistyössä hallia pyörittävän omistajakunnan kanssa.

Nico Backström on menestynyt suomalainen lifestyle- ja mainosvalokuvaaja ja tehnyt pitkän uran tunnettujen suomalaisten brändien ja tuotemerkkien kuvien taustalla. Nicon on tehnyt pitkään yhteistyötä Getwebin kanssa teknisen toteutuksen ylläpidossa ja toteuttamisessa.

Villanello finance sivustosta rakennettiin selkeällä ja pelkistetyllä sivurakenteella näyteikkuna sijoituspalveluyrityksen tarpeisiin. Villanello investment Groupin kasvaessa yritysryppään yleisilme haluttiin tehdä yhtäläiseksi eri palvelukokonaisuuksien välillä.

Cerro on suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö joka ostaa, myy ja vuokraa tarjolla olevat kohteet itse. Yrityksen tarkoituksena on luoda edellytykset pitkään ja vakaaseen asiakassuhteeseen vuokra- ja asuntomarkkinoilla ja toimia vastuullisena vuokranantajana.

Gemcert kehittää ainutlaatuista tekoälyä hyödyntävää kuvausjärjestelmää, jonka tarkoituksena on mahdollistaa kansainvälisesti hyväksytty timanttien sertifiointi kehitetyn tekniikan avulla. Getweb on ollut mukana kehitystyössä ja rakentanut Gemcertin verkkosivuston.