Tekninen toteutus

Getwebin kautta on mahdollista hankkia monenlaisia teknisen toteutuksen ratkaisuja räätälöityjen ohjelmistojen, web-sivustojen sekä esimerkiksi käyttöliittymäsuunnittelun muodossa. Näiden lisäksi teemme 3D animoinnit, tuotekuvaukset, skannaukset ja tekstien käännökset. Tarjoamme myös www-sivujen ja sähköpostien ylläpitopalvelun, sekä domainien rekisteröinnin.

Web-sivut ja verkkokaupat

Toteutamme ja suunnittelemme web-sivustoja eri käyttötarkoituksiin sekä rakennamme tarpeen mukaan sivustoon myös kauppapaikan tai varausjärjestelmän tukemaan liiketoimintaa ja myyntiä.  Sivustoon asennetun hallintajärjestelmän avulla web-sivustoa on helppo päivittää ja tuotteiden lisääminen tai poistaminen tai tuotetietojen muuttaminen verkkokaupassa käy helposti.

Tarjoamme nyt myös verkkokaupan ylläpitopalvelua, jonka sisällöstä ja laajuudesta voidaan asiakkaan kanssa sopia erikseen. Rakennamme verkkokaupan, lisäämme sisällön ja tiedot sivulle sekä ylläpidämme verkkokaupan pitämistä asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Räätälöidyt ohjelmistot

Selvästi lisääntymään päin ovat yrityksille itselleen tuotettavat ohjelmistot. Käyttötarkoitukset ovat moninaiset ja ohjelmistot rakennetaan räätälöidysti jokaiselle erikseen käyttötarpeen mukaan. Räätälöityjä ohjelmistoja voidaan hyödyntää esimerkiksi ajankäytön hallinnassa ja seurannassa, materiaalin hankinnan ja jakelun järjestämisessä sekä mobiilipalveluiden yhdistämisessä web-palveluihin.

Applikaatiot

Meillä on pitkä kokemus applikaatioiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kaupalliseen että yleishyödylliseen käyttöön. Nettiselaamisesta yhä suurempi osa tapahtuu mobiililaitteiden kautta, jolloin erilaiset sovellukset ja applikaatiot ovat yleistyneet räjähdysmäisesti. Sovellukset on mahdollista suunnitella myös rajatulle määrälle toimintoja, jolloin käyttökokemus usein paranee.

Sovellusten kehitys ja suunnittelu toteutetaan räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan. Tunnistautuminen, käyttöliittymä ja design ovat kaikki asiakkaan määriteltävissä ja toteutettavissa avaimet käteen -periaatteella.

 

Käyttöliittymäsuunnittelu

Ohjelmistojen ja palveluiden käyttöliittymäsuunnittelussa fokus on käytön helppoudessa loppukäyttäjälle sekä tuotteen tai palvelun lopullisen päämäärän saavuttaminen. Käyttöliittymien suunnittelussa olemme erityisesti painottaneet liiketaloudellista näkökulmaa kaupallisissa sovelluksissa, jolloin hyvin tehty suunnittelu ohjaa käyttäjät myös hankkimaan palvelun tai tuotteen käytön seurauksena.