Toppi Oy on suulakepuristintekniikan pioneeri Suomessa. Rakensimme Toppi Oy:lle uuden visuaalisen ilmeen sekä sivuston vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Ylläpidämme ja suunnittelemme Toppi Oy:lle myös markkinointitoimenpiteitä verkossa.

Oragon Partners toimii taloudellisena neuvonantajana yrityskaupoissa, fuusioissa, yhteisyrityshankkeissa sekä jakautumisissa etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille. Sivuston uusi ilme suunniteltiin valmiin julkaisujärjestelmän teemaan sopivaksi.

EHEL Eläinlääkäriasema on ketjuihin kuulumaton suomalainen perheyritys Riihimäellä. Toteutimme uuden sivuston rakentamisen varausjärjestelmineen sekä toteutamme ja ylläpidämme EHELin digitaalisia markkinointitoimenpiteitä.

Kiipeilyareena on Pohjoismaiden suurin ja korkein seinäkiipeilyhalli Ruoholahdessa. Sivusto on tehty helposti ylläpidettäväksi jatkuvan päivitystarpeen johdosta. Vastaamme myös Kiipeilyareenan markkinointitoimenpiteistä.

Duck`s Tattoon palveluksessa on pisimpään Suomessa vaikuttaneita tatuointialan ammattilaisia. Sivustolle luotiin uusi ilme ja upeat kuvagalleriat työntekijöiden työnäytteistä vuosien saatossa. Hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta on toteutettu tukemaan asiakashankintaa.

Suomen Urheilufysio tarjoaa Leppävaaran Panorama Towerissa monipuolisia hieronta- ja kuntoutuspalveluita. Kattava ajanvarausjärjestelmä säästää asiakkailta ja henkilökunnalta aikaa ja vaivaa varauksia tehtäessä. Hakukonemainonnalla ja hakukoneoptimoinnilla taataan hyvä näkyvyys netissä

Lihastasapainokartoitus on moderni menetelmä harjoittelun suunnittelutyössä, jonka avulla valmentajat ja urheilijat voivat hyödyntää saatavaa dataa mobiiliapplikaatiomme avulla. Sivusto sekä erikseen mobiiliapplikaatio toteutettiin erikseen räätälöityinä projekteina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Citykatsastus on kotimainen katsastusasema ja tarjoaa neljä katsastusasemaa Etelä-Suomen alueella. Jatkuva hakukonemainonta ja hakukoneoptimointi ovat taanneet katsastusketjulle hyvän näkyvyyden ja kasvun kovan kilpailun keskellä.

Bulevardin Viestintä on yksilöllisiä palveluratkaisuja tarjoava PR- ja viestintätoimisto, joka toimii Suomen lisäksi myös Tallinnassa. Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä Bulevardin Viestinnän kanssa ja toteutimme yhteistyössä heille myös uuden sivuston ja visuaalisen ilmeen kirkastamaan yritysilmettä.

Tesla Transfers tarjoaa ainutlaatuisen ja ekologisen vaihtoehdon liikumiseen Sveitsissä Verbierin ja Geneven lentokentän välillä. Tesla Transfers mahdollistaa liikkumisen myös muille lähialueille ja naapurimaihin. Sivusto- ja varausjärjestelmä toteutettiin yhteistyössä GetWebin kanssa.

House Of Elliott tarjoaa korkealuokkaisia helmikoruja, suomalaista designia ja uniikkia ja yksilöllistä palvelua eteläisessä Helsingissä. Sivuston uusi visuaalinen ilme, varaus- ja maksujärjestelmä sekä tekninen toteutus tehtiin kertatyönä yhteistyössä GetWebin kanssa.

Digisähkö tarjoaa kaikenkattavat ratkaisut yrityksen toimitilojen tarpeisiin: sähköistyksen, automatisoinnin, esitystekniikan ja AV-järjestelmien parhaat ratkaisut. Suunnittelemamme ilme ja markkinoinnin sekä mainonnan toimenpiteet perustuvat selkeydelle ja helppoudelle.

Novasigma Oy tarjoaa konsultti-, taloushallinto- ja lakipalveluita Suomessa ja ulkomailla. Yhteistyö Novasigman kanssa mahdollistaa yrityksen laajentumisen maailmanlaajuisesti liiketoiminnan kasvaessa. Verosuunnittelu, ulkoistaminen, uusien yritysten perustaminen, taloushallinnon- sekä pankkipalveluiden osaaminen on kotimaisten ja ulkomaisten ammattilaisten käsissä.