Hakukonemainonta

Hakukonemainonnan keinoilla on mahdollista seurata ja laskea tarkasti mainonnan tehokkuutta ja tuottoja. Tuloksia analysoimalla ja oikeita johtopäätöksiä tekemällä on mahdollista kohdentaa markkinointitoimenpiteitä tehokkaammin ja parantaa mainonnan tehoa.

Tarjoamme digitaalisen markkinoinnin kanavat yrityksesi käyttöön. Tuotamme tarvittaessa materiaalin ja kohdistamme mainonnan netissä kanaviin, joiden kautta oikea kohderyhmä tavoitetaan kustannustehokkaasti.

 

SIVUSTON TOIMIVUUS VAIKUTTAA HINTOIHIN

Mainonnan tehokkuuteen netissä vaikuttaa oleellisesti myös sivuston tekninen toteutus sisällön lisäksi. Olemme tehneet erityisesti juuri hakukonemainonnan ja optimoinnin kannalta räätälöityjä sivustoja, jolloin ne ovat teknisesti kevyitä ja vastaavat hakukoneiden vaatimuksia myös tältä osin.

Tämä laskee markkinoinnin kustannuksia pysyvästi, sillä oikeiden kohderyhmien tavoittaminen voidaan tehdä pyvästi moninverroin alemmilla kustannuksilla kuin heikosti toteutetut ratkaisut. Raportoimme myös tuloksista ja raportin sisältö voidaan suunnittella asiakkaan kanssa aina erikseen tilanteeseen sopivalla tavalla.

Hakukoneoptimointi

Teknisesti ja sisällöltään hyvin toteutettu hakukoneoptimointi takaa erinomaisen näkyvyyden pitkäksi aikaa ja mahdollistaa toivotun asiakaskunnan tavoittamisen kustannustehokkaalla tavalla. Orgaanisessa haussa korkeat sijoitukset varsinkin kilpailluilla hakusanoilla vaatii usein jatkuvaa työtä.

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi digitaalisen viestinnän alusta asti vastaamaan kovan kilpailun ja erityisesti hakukoneiden vastaamia haasteita. Varmin keino varmistaa sivustosi hyvä näkyvyys hakuneissa onkin olla meihin yhteydessä heti sivuston julkaisusta lähtien.

 

RAKENNE-SISÄLTÖ-SUORITUSKYKY

Sivuston rakenne, sisältö ja tekninen suorituskyky määrittävät miten hyvin sivu on optimoitavissa julkaisun jälkeen. Mikäli olet siis tekemässä uutta sisältöä sivustoon tai suunnittelemassa kokonaista uutta sivustoa, nämä asiat kannattaa ottaa huomioon jo suunnitteluvaiheessa, joka säästää aikaa myöhemmiltä muutoksilta.

Kauttamme on saatavilla myös websivustojen yllläpitöpalvelu, jolloin pystymme vaikuttamaan suoraan myös palvelinpuolen kysymyksiin. Raportoimme myös työmme tuloksista asiakkaan kanssa sovitun sisällön mukaisesti.